Glaszetter

Bent u op zoek naar een glaszetter? Neem dan uw tijd om research te doen naar verschillende bedrijven. Elk bedrijf verschilt in prijs, service en soort glas. U wilt natuurlijk niet de verkeerde keuze maken en achteraf spijt krijgen van uw beslissing. Neem uw tijd en neem eventueel contact op met verschillende bedrijven. Soms kunt u zelfs kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen bij verschillende glaszetters.

Vlakglas kopen

U kunt verschillende soorten vlakglas kopen. Vlakglas is een verzamelnaam voor glas dat wordt gebruikt bij woningbouw en de bouw van kantoren, fabrieken en andere bedrijfsruimten. Er zijn veel verschillende soorten vlakglas en elk soort glas heeft weer zijn eigen voordelen en kan weer voor andere projecten gebruikt worden. Hieronder zijn enkele soorten vlakglas uitgelicht:

Enkelglas

Enkelglas is een standaard glas en kan geheel op maat worden geproduceerd. U kunt kiezen uit verschillende vormen, diktes en kleuren.

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas is gelaagd glas met speciale akoestische folie. De geluidsgolven worden weerkaatst door het glas. Het geluid zal niet of nauwelijks hoorbaar voor de buitenwereld.

Spiegels

Dit glas heeft een verzilverde laag waardoor het glas een spiegeleffect krijgt. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er kan eventueel een logo in verwerkt worden.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas wordt vaak gebruikt voor vloeren of traptreden. Dit glas bestaat uit drie lagen glas, zo is het sterk genoeg om erop te staan. Beloopbaar glas staat goed bij moderne gebouwen.

Glas bestellen bij Devri

Als u glas wilt bestellen, bent u bij Glashandel Devri aan het juiste adres. Al ruim 30 jaar zijn zij actief op de particuliere en zakelijke markt. Een bedrijf met een groot aantal afgeronde projecten. Kwaliteit en service staat bij Glashandel Devri hoog in het vaandel. Glas bestellen doet u dus met zekerheid en voor een scherpe prijs bij Glashandel Devri!

Leave a comment