noteborn

Een noteborn kast mag niet ontbreken in je woning

Heb jij een te kleine kast voor al je kleding in op te bergen en denk je erover na om een grote, stevige kast aan te schaffen? Dan is een noteborn kast iets voor jouw. 

Kwaliteit

Noteborn kasten bieden sinds het begin al erg stevige kwaliteit en dat is best wel al een lange tijd want Noteborn is opgericht in 1983. Kwaliteit is erg belangrijk als je voor een kledingkast aan het zoeken bent, want je hebt geen zin om over 2 jaar een nieuwe kledingkast te kopen omdat jouw kledingkast uitelkaar valt. Wat ook zo handig is aan Noteborn kasten is dat jezelf mag weten hoe jou kast eruit gaat zien.

Maatwerk

Elke Noteborn kasten kunnen op maat gemaakt worden. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld op zolder slaapt met een schuindak. Noteborn heeft door de jaren heen een eigen collectie samengesteld. De kasten en schuifdeuren maken het mogelijk om spullen en kleding op te bergen op een nette manier.  

Verschillende Noteborn kasten

Omdat Noteborn een groot assortiment heeft in kasten, heb je veel keus om uit te kiezen. Er is voor iedereen wel wat. De kledingkasten van Noteborn staan in verschillende categorieen, wij hebben voor dit artikel een paar uitgekozen, als je alle Noteborn kasten wilt bewonderen kijk dan even op hun website.

  • Pure

De naam zegt het al. Het is een hele pure schuifdeur voor jou kast. De minimalistische lijnenspel van aluminium geeft de deur net dat karakter voor in je huiskamer of slaapkamer.

  • Couture

Couture is een kledingkast zonder omlijsting, deze kledingskast heeft een heel luxe en chic uiterlijk. Met een couture kledingskast kan je alle kanten op, je kan bijvoorbeeld de buitenkant van spiegelglas maken en de binnenkant van wit gelakt glas.

  • Split

De noteborn kasten genaamd split is een hele unieke kast, want de deuren zijn gekanteld en dat geeft toch weer een heel verrassend effect. Deze kasten maken vaak de ruimte nog groter.

  • Quader

Misschien is dit stiekem onze favoriet. De Quader is een wandsysteem, Deze kast is een combinatie van wand en kast in één. Waardoor jouw kast erg als één eenheid wordt gezien met de muur.

Leave a comment